Vi sköter fastigheten – proffsig och personlig service med kunden i fokus

Sanering & skötsel av soprum

Kontinuerligt underhåll i era soprum för era hyresgäster/medlemmar

Sanering & skötsel av soprum

Oavsett om det är hushållssopor som ska bäras ner till föreningens soprum eller om det är kontorets avfall som ska slängas i återvinningskärlen i byggnadens källare så är det en syssla som få njuter av. Soprummen är ofta illaluktande och kärlen kletiga.
På golvet ligger allt från rutten frukt till räkskal etc.
Det finns med andra ord mycket att önska när det kommer till hur soprummen i bostadsrättsföreningar och i företagslokaler hanteras.

Ostädade soprum = paradis för råttor m.m.

Utöver trivselfaktorn som väldigt ofta brister så är sopor som hamnar utanför kärlen, och ofta får ligga kvar där, ett smörgåsbord för råttor som för med sig sjukdomar och skador på hus och hem. Nej tack!

Lösningar på problemen i soprummen

Vi erbjuder sanering av era soprum så att de går från ett illaluktande och motbjudande soprum till ett inspirerande miljörum där man inspireras till att slänga saker ”rätt” och hålla det rent och fräscht längre.
Vi föreslår att man har en regelbunden skötsel på de annars bortglömda soprummen. sanering, maskinskurning m.m. 1-2 gånger i månaden beroende på förutsättningar.

Omvandlar tråkiga och illaluktande soprum till miljörum. Detta gör vi bl.a genom att hjälpa till med nya lättskötta ytskikt, väggar och golv.
Detta för att kunna spola av golv och väggar på ett smidigt sätt.
Ny belysning, tydlig uppmärkning och mycket mer.

Unna din BRF eller fastighet ett fräscht miljörum

Vill du veta mer om hur vi tillsammans kan förbättra återvinningsrummet i er Bostadsrättsförening eller företagslokal? Kontakta oss för en konsultation så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just ER.

Sanering före

Före

Sanering efter

Efter

Johan 070-296 00 94
Tobias 070-295 09 44